Skip to content

Websites van Studio Zandee

Studio Zandee is ontstaan vanuit de passie om vanuit niets iets te maken. Om samen met jou iets neer te zetten. Het is niet alleen ons ‘werk’..we vinden het gewoon superleuk om te doen. Wij staan te popelen om jouw opdracht met beide handen aan te pakken. Een schitterende website maken die niet alleen mooi is, maar ook functioneel. 

Waarom wil jij Studio Zandee jouw website laten maken?

Gebruiksgemak

Onze websites zijn gemaakt in WordPress en daarom eenvoudig te beheren. Je kan bijvoorbeeld eenvoudig een tekst aanpassen of een berichtje plaatsen op jouw site.

Professioneel design

Een eerste indruk krijg je maar één keer. Looks matter. Zowel functioneel als professioneel design. Heb je al een huisstijl? Geen probleem, daar sluiten wij op aan.

Jouw site goed vindbaar

Standaard optimaliseren wij de website, zodat je goed gevonden wordt in Google. Dit komt terug in de tekstopbouw, het design en de technische opbouw.

Goede teksten

Je weet wél wat je wilt vertellen, maar niet goed hoe? Wij kunnen je op weg helpen met tips en advies. Je kunt het schrijven van teksten óók helemaal uitbesteden aan ons. Het is ons vak.

Gericht op resultaat

Jouw website moet er natuurlijk niet alleen mooi uitzien. Je wilt er ook een "doel" mee behalen. Samen stellen we dat doel vast én gaan we jouw website daar klaar voor maken.

Korte lijntjes

Heb je een vraag? Wij staan voor je klaar! Altijd een snelle reactie. Wij houden van korte lijntjes en snelle oplossingen. "Er zijn nog 9 wachtenden voor u", zul je bij ons nooit horen.

"Direct. Informeel. Maar wel serieuze resultaten."

"Direct. Informeel. Maar wel serieuze resultaten."

In vier stappen naar jouw website

1. Persoonlijk gesprek

Zodra je contact zoekt plannen we op korte termijn een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek nemen we jouw wensen door voor de nieuwe website.

2. Offerte & planning

Op basis van jouw wensen maken wij binnen een paar dagen een plan van aanpak (inclusief planning) voor een nieuwe website. Daar hangen we een overzichtelijk prijskaartje aan.

3. Ontwikkeling

Offerte akkoord? Wij gaan direct aan de slag! We houden je tijdens het bouwen op de hoogte van de voortgang. Bij belangrijke beslissingen vragen we jouw feedback.

4. Oplevering

Het moment suprême, jouw website is klaar! Uiteraard alleen als jij ook niets meer aan te merken hebt op de website. We geven je een duidelijke instructie voor het gebruik van de website.

Ben jij op zoek naar een nieuwe website?

Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!