Skip to content

Shop je webshop bij Studio Zandee

Studio Zandee is ontstaan vanuit de passie om vanuit niets iets te maken. Om samen met jou iets neer te zetten. Het is niet alleen ons ‘werk’..we vinden het gewoon superleuk om te doen. Wij staan te popelen om jouw opdracht met beide handen aan te pakken. Een schitterende webshop maken die niet alleen mooi is, maar ook je conversie omhoog stuwt

Waarom jij Studio Zandee jouw webshop wilt laten maken

Gebruiksgemak

We maken een WordPress website met daarbinnen een WooCommerce webshop. Eenvoudig beheer van jouw producten en makkelijk je bestellingen verwerken.

Professioneel design

Een eerste indruk krijg je maar één keer. Looks matter. Zowel functioneel als professioneel design. Heb je al een huisstijl? Geen probleem, daar sluiten wij op aan.

Jouw shop goed vindbaar

Standaard optimaliseren wij de webshop, zodat je goed gevonden wordt in Google. Dit komt terug in de tekstopbouw, het design en de technische opbouw.

Goede teksten

Je weet wél waarom jouw producten top zijn, maar je vindt het moeilijk een tekst te schrijven om je bezoekers te overtuigen? Wij kunnen je adviseren om jouw producten perfect te etaleren.

Gericht op resultaat

Je webshop moet er natuurlijk niet alleen mooi uitzien. Je wilt ook dat jouw producten goed verkocht worden. Door je webshop samen overzichtelijk en slim in te richten gaan we daar een succes van maken!

Korte lijntjes

Heb je een vraag? Wij staan voor je klaar! Altijd een snelle reactie. Wij houden van korte lijntjes en snelle oplossingen. "Er zijn nog 9 wachtenden voor u", zul je bij ons nooit horen.

"Direct. Informeel. Maar wel serieuze resultaten."

"Direct. Informeel. Maar wel serieuze resultaten."

In vier stappen naar jouw webshop

1. Persoonlijk gesprek

Zodra je contact zoekt plannen we op korte termijn een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek nemen we jouw wensen door voor de nieuwe webshop.

2. Offerte & planning

Op basis van jouw wensen maken wij binnen een paar dagen een plan van aanpak (inclusief planning) voor een nieuwe webshop. Daar hangen we een overzichtelijk prijskaartje aan.

3. Ontwikkeling

Offerte akkoord? Wij gaan direct aan de slag! We houden je tijdens het bouwen op de hoogte van de voortgang. Bij belangrijke beslissingen vragen we jouw feedback.

4. Oplevering

Het moment suprême, jouw webshop is klaar! Uiteraard alleen als jij ook niets meer aan te merken hebt op de webshop. We geven je een duidelijke instructie voor het gebruik van de webshop.

Wil jij snel je eigen webshop?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!