Skip to content

TEKSTEN VAN STUDIO ZANDEE

Je weet wél wat je wilt vertellen, maar niet goed hoe? Of vind je het moeilijk om teksten geschikt te maken voor het web (SEO-proof)? Studio Zandee neemt je het werk uit handen, zodat jouw verhaal ook écht gelezen wordt. Net zoals deze tekst bijvoorbeeld :).

Studio Zandee schrijft voor jou 
Webteksten
Nieuwsbrieven
Interviews
Persberichten
blogs & social media
commerciële teksten

Webteksten

Wij schrijven graag de teksten voor jouw bestaande of nieuwe website. Lekker goed leesbaar. Op die manier nemen we de bezoeker mee in jouw verhaal. Uiteraard ook gericht op optimalisatie voor Google (SEO). De gewenste zoekwoorden op de juiste manier verwerkt in de tekst.

Je kunt Studio Zandee inschakelen om teksten op jouw huidige site te (her)schrijven. Daarnaast kunnen we het direct meenemen als we jouw nieuwe website ontwikkelen.

Schrijven voor elk doel

Wij schrijven voor verschillende doeleinden. Ieder platform kent z'n eigen spelregels en wij kennen die. Met een studie journalistiek op zak heeft Studio Zandee de ervaring om solide en spraakmakende teksten te schrijven;

Je kunt Studio Zandee bijvoorbeeld inschakelen voor het schrijven van interviews, persberichten, blogs & social media, commerciële teksten en nieuwsbrieven.

Wil jij ons jouw teksten laten schrijven?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!