Skip to content

MAAK KENNIS MET STUDIO ZANDEE

Studio Zandee is het internetbureau uit Gorinchem, speciaal voor ZZP & MKB! Wij maken WordPress websites, webshops en schrijven teksten. Klanten waarderen onze snelle werkwijze, het mooie en gebruiksvriendelijke eindresultaat én de fijne manier van communiceren.

De Eindbaas

Mijn naam is Niels Zandee en ik ben de oprichter van Studio Zandee. Je mag me ook eigenaar, founder, directeur, CEO of eindbaas noemen. Of gewoon Niels. Niet onnodig moeilijk doen..dat past bij mij.

Als afgestudeerd journalist vind ik het leuk en belangrijk om een verhaal goed te presenteren. Vanuit de journalistiek ben ik gewend dat met video en tekst te doen. Naast mijn studie en werk heb ik altijd interesse gehad in computers, automatisering, vormgeving en het maken van websites.

Vanuit die interesse en passie heb ik begin 2019 Studio Zandee opgericht. Mijn drive is om meer mooie dingen te maken. Vanuit niets iets maken en daarmee de klant trots maken op het eindresultaat!

Waar kan Studio Zandee jou bij helpen?

Websites

Professionele WordPress websites. Responsive design: perfecte weergave op elk apparaat. Eenvoudig in beheer. Makkelijk te vinden op Google (SEO).

Webshops

Jouw producten in een mooie, overzichtelijke webshop. Gemaakt in WooCommerce. Eenvoudig de producten beheren en de verkoop sturen. Gericht op meer conversie.

Tekstschrijven

Wij nemen je graag het werk uit handen bij het schrijven van wervende, en opvallende (SEO) webteksten. Jouw verhaal goed vertellen. Altijd een happy end.

Wil jij ook zo'n mooie website of webshop?

Neem snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!