Skip to content

GKV Enomics

De korfbalclub GKV Enomics is dé korfbalclub uit Gorinchem. Met zo’n 350 leden is het een gezellige, familiaire vereniging. Voor deze leden is de eigen website één van de belangrijkste informatiebronnen waar actualiteiten, programma’s en informatie terug te vinden zijn. De oude website was gedateerd en erg onduidelijk. Tevens was deze slecht leesbaar op de mobiele telefoon. Studio Zandee analyseerde dat zo’n 60% van de bezoekers de site via smartphone bezocht. In het design van de nieuwe website is daar dus goed rekening mee gehouden. Mobile first!

Wensen van GKV Enomics

Voor de Gorinchemse korfbalvereniging GKV Enomics hebben we een volledig nieuwe website gemaakt.

De wensen van GKV Enomics:

  • Repsonsive design: een site die goed toont op pc, tablet en smartphone.
  • Gebruiksvriendelijk: de bezoeker moet makkelijk de relevante informatie vinden. Het beheer voor de “moderators” moet toegankelijk zijn.
  • Representatief online visitekaartje voor de club.
Als een raket naar een nieuwe website

Ik wil ook zo'n mooie site!

Reactie klant

“Studio Zandee heeft onze nieuwe website gebouwd en wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De website is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en oogt aantrekkelijk. Maar het allerbelangrijkste vinden wij dat Studio Zandee het voor elkaar heeft gekregen dat de vereniging zich herkent in de site.
Het is prettig om met hen samen te werken: ze luisteren goed, zijn meedenkend en gaan gericht en creatief te werk om aan de wensen van de opdrachtgever te voldoen.”

5/5

Marieke van Velsen