Skip to content

Bouwi

Het bedrijf Bouwi uit Gorinchem is een groothandel in bouw- en industriematerialen. Offline verkopen ze al geruime tijd met succes hun producten aan particulieren en bedrijven. Na een eerdere mislukte poging om een webshop op te zetten, hebben ze de hulp van Studio Zandee gevraagd. Wij hebben de zorg uit handen genomen en snel stappen gezet. De webshop kon daarom snel online met een mooi en gevarieerd aanbod! We willen niet alleen een mooi plaatje, maar ook dat Bouwi zelf de komende jaren goed overweg kan met hun schitterende webshop!

Wensen van Bouwi

Voor Bouwi hebben we een duidelijke webshop gemaakt.

De wensen van Bouwi:

  • Overzichtelijke webshop zonder teveel “poespas”. Het moet direct duidelijk zijn waar alles staat en hoe je contact krijgt met Bouwi.
  • De webshop moet goed te gebruiken zijn op je telefoon of tablet (responsive).
  • Koppeling met iDeal voor veilige en eenvoudige afhandeling van betalingen.
  • Hulp bij het vullen van de producten in de webshop. 
  • Duidelijk handleiding om zelf de webshop te kunnen onderhouden.
Als een raket naar een nieuwe website

Ik wil ook zo'n mooie site!

Reactie klant

“Studio Zandee heeft ons heel goed geholpen met het maken van onze webshop Bouwi bouwmaterialen en Industrie. Dankzij hun ervaring en professionaliteit hebben we in een korte termijn een mooie webshop kunnen opzetten. Ze hebben de juiste kennis en informatie, studio Zandee luistert goed naar de klant en begrijpen snel welke kant je op wilt. Ze zijn snel in het afronden en geven op snelle termijn antwoord en feedback. Erg prettig om mee samen te werken. Het resultaat mag er wezen!! Zeker een aanrader! Dank jullie wel.”

5/5

Olcay Sari