Skip to content

Hosting & Onderhoud

Je wilt dat je website up-to-date en veilig is én op een betrouwbare omgeving draait. Alleen heb je zelf geen tijd of zin om dit te regelen. Wellicht weet je niet eens hoe je dit zou moeten doen. Daarom biedt Studio Zandee de ideale oplossing. Laat ons het onderhoud en de hosting voor jou regelen. Je hoeft dan zelf nergens aan te denken, maar je weet wel dat alles goed geregeld is!

Als een raket naar een nieuwe website

Veilig, vertrouwd & zorgeloos!

Wil jij dat een betrouwbare partij de beveiliging van jouw website up-to-date houdt? Heb je zelf geen zin of tijd om je eigen website constant te onderhouden?

Kom aan boord en kies voor ons complete abonnement. Veilig, vertrouwd en zorgeloos. Vlieg met ons mee en ga voor een behouden vlucht!

Onze abonnementen

HOSTING

10,00/per maand *
Inclusief .nl domeinnaam
Eigen e-mailadressen
Voor 1 website
Dagelijkse back-up
Beveiligde verbinding
(SSL-certificaat)

ONDERHOUD

20,00/per maand *
Updaten van WordPress
Updaten thema website
Updaten plug-ins
Pro-actief onderhoud
Ondersteuning bij vragen of problemen

HOSTING + ONDERHOUD

25,00/per maand *
Voordeligste oplossing
Alle voordelen van "Hosting" en "Onderhoud"
Alles makkelijk bij één partij geregeld
Complete ondersteuning voor een vast bedrag per maand

* Bovenstaande prijzen en specificaties zijn een indicatie voor een basis website, waarbij de hosting door Studio Zandee wordt uitgevoerd. Het kan zijn dat de specificaties en prijs – zoals hierboven beschreven – afwijken voor jouw situatie. Bijvoorbeeld als jouw website een andere of uitgebreidere opzet (nodig) heeft. Vragen hierover kan je ons altijd stellen en dan helpen we je graag verder. Daar komen we vast uit :)!

Waarom kiezen voor een abonnement?

Veilig

Door updates op tijd uit te voeren is je site veiliger. Helaas..geen één site is 100% veilig. Maar door het tijdig uitvoeren van updates ben je wel optimaal beschermd.

Gemakkelijk

Wij nemen jou de zorg uit handen! Zelf hoef je niets meer in de gaten te houden. Dat doen wij voor je! Zo hou jij meer tijd over om leuke dingen te doen!

Flexibele opzegtermijn

Wil je het abonnement stoppen? Jammer, maar daar doen wij niet moeilijk over. Hosting is jaarlijks opzegbaar en Onderhoud maandelijks.

Simpele betaling

Je krijgt maar 1x per jaar een factuur. Dat scheelt weer wat uurtjes internetbankieren. De factuur ontvang je bij de start van elk jaar. Betalen in termijnen is mogelijk.

Eenvoudige verlenging

Jouw abonnement wordt jaarlijks automatisch verlengd. Totdat je opzegt uiteraard. Dit doen we niet stilzwijgend. We stellen je op tijd op de hoogte van de aankomende verlenging.

Duidelijke kleine lettertjes

Wij houden niet van vervelende voorwaarden. Dus jij zit niet vast aan langlopende abonnementen. Eerlijk en simpel.

Abonnement aanvragen

Fijn dat je wilt kiezen voor veilig en zorgeloos!
Vul hieronder het formulier in en wij nemen snel contact met je op!